Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku.  Lahůdka.    .

Wizzair-obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

nie nie cele je to trosku inak...

Osobne mam len super skusenosti cez prestupy v Saudskej.

Skor riesim zmenu 1.5 hod odletu bez moznosti zmeny 

0 Citovat

Ale o to právě jde...ta možnost změny tam opravdu není...Moc tedy nechápu,co se stale řeší...

V podstatě Vám Wizz jen oznámil změnu času letu, tím to pro Vás končí... buď letíte, nebo ne ;-).

My v únoru s Wizzem letíme do Gruzie, změn nám přišlo už tolik,že bych je asi ani nepočítala a to včetně změny odletového letiště...Wizz to tak prostě má, klasické veřejné tajemství,s k terým je nut o počítat.  A opět opakuji nespoléhat na negarantovaný přestup u nízkonákladových společností... :-( 

 

 

3 Citovat

Tak on uz nic neresi. Mel to vice mene investicne, dostal nějakou fajn změnu, chtel z toho jen vytriskat jeste neco navic diky pripoji, ale je presto lehce zklamany, bo to nevyslo.

1 Citovat

Ano Karel chapete tomu spravne.

Dakujem.

0 Citovat

Takze info osobne pre Pana Lorda a inych neprajnikov:

Po kontaktovani zakaznickej linky ( neplatenej podotknem) po odvovolani sa na ZMLD a dany bod ze nikde tam nieje cas, letenky stornovane a platba bude vratena spat na kartu. Nemal som ani problem s kreditom..

Aktualne uz je rezervacia nedostupna.

A vam sa zda logicke ze by vam mohli zmenit let o 5 hodin a vy nemate narok na nic zmena/refund. Preco vam to asi pise info pri rezervacii?

Prajem stastne a vesele

4 Citovat

vlado81 napsal(a):

Osobne mam len super skusenosti cez prestupy v Saudskej.

 

dobry den. Mohu se zeptat na zkusenosti prestupu v saudske? A jak jste resil viza? Jsou zapotrebi i pro prestup, pokud priletim s wizz?

0 Citovat

Ano, jsou. 

1 Citovat

Ahoj, nevíte někdo jak získat od Wizzair potvrzení pro pojišťovnu, že jsem neabsolvoval let? U Ryanair je to jednoduché, mají tam přímo link na formulář, ale u Wizz nemůžu nic takového najít. Uplatňuji storno u pojišťovny a ta chce doložit doklad, že jsem let opravdu neabsolvoval. Díky.

0 Citovat

Velmi problematicky. Proto s tím pojišťovny většinou počítají a většinou stačí čestné prohlášení s tím, že je u této nízkonákladovky prakticky nemožné získat jakékoliv potvrzení.

2 Citovat

ČSOB pojišťovně stačilo čestný prohlášení. 

2 Citovat

Dobrý den, chystám se s wizz letět pouze s batoh 40cm max rozměr. Ale rád bych si vzal turistické hole, které jsou ve složeném stavu dlouhé 60 cm. Mohu je používat při pohybu do letadla, jako "zdravotnickou pomůcku" a tím projít? Máte zkušenosti? Díky.

0 Citovat

Záleží od letiska, napríklad letisko Viedeň ma priamo uvedené na stránke, že turistické paličky sú povolené v príručnej batozine: https://www.viennaairport.com/en...ited_items

0 Citovat

tomu rozumím. v Praze to je též povolené. ale jde mi o to, že já nesplňuji rozměr a nechci si kvůli tomu přikupovat zavazadlo navíc.

0 Citovat

janicek napsal(a):

Záleží od letiska, napríklad letisko Viedeň ma priamo uvedené na stránke, že turistické paličky sú povolené v príručnej batozine: https://www.viennaairport.com/en...ited_items

 

Pozor - nezaměnovat ještě to, co snese letiště (v rámci security) a potom aerolinka (v rámci rozměrů).

Letiště (a to co je na webu třeba vídně) je to, co projde security kontrolou. Neřeší to, jestli se to vejde rozměrově, už jen proto, že každá aerolinka má jiná omezení a jiné podmínky.

Takže (teď hypoteticky), i když projdete s holema securitou, tak se klidně může stát, že na gejtu aerolinky vás zkásnou za odbavené zavazadlo a hole odešlou jako odbavené zavazadlo.

0 Citovat

Tak tady pořád vyjde levněji to risknout a udělat z turistických holí stařecké. Na 99% vám je nechají když budete dostatečně ohnutý a kdyby ne, koupíte si nové, pořád ušetříte oproti přikoupení zavazadla.

1 Citovat

díky, též si právě říkám, že to tak udělám @Sue

zkusil jsem napsat na podporu Wizz, jestli mohu dostat nějaký papír s povolením, že to mohu mít, tak jsem zvědavý :D

0 Citovat

Hmm ja mam paličky z Decatlonu, stali asi 10 eur a dajú sa poskladať na cca 40 - 50 cm. Tak by som ich pri gate proste hodil pod bundu a v lietadle pod stoličku... ak by to náhodou chceli riešiť, tak asi obetujem tych 10 eur a hodím ich do koša  😀 

2 Citovat

tak každý nemusí mít za 10 euro, ale třeba Leki, které něco stojí. Varianta schovat v létě pod tričko a na to mikinu se mi líbí. Díky za radu

1 Citovat

Tak zrovna Wizz je jedna z těch aerolinek, které trekingové hole v palubním zavazadle explicitně zakazují...


wizz.jpg

2 Citovat

takže jediná varianta je mít souhlas dopravce kvůli zdravotním potřebám, nebo to dát pod mikinu. Děkuji za doplnění

0 Citovat

Nemáš zač. Hole na treky občas bereme a prakticky vždy jsem u našich letů našel, že jsou z příručního zavazadla vyloučené, nebo to vyznívalo dvojznačně. Takže než riskovat ztrátu značkových holí u gatu, řešíme to společným odbaveným zavazadlem.

1 Citovat

A Wizz na tom  vydělává majlant...

1 Citovat

Nevím, zda majlant, ale něco na tom asi vydělá. Což je účel podnikání. Komu se nelíbí, má smůlu. 

3 Citovat

Dnes mi expiruje kredit 38€ a nemám teď v plánu kupovat něco k proletění. Prosím, poraďte nějaký let s vysokou mírou pravděpodobnosti změn, či zrušení.

0 Citovat

Na blízkém východě hrozí, že vojenská operace přeroste v globální konflikt.

0